Andrei Posa are nevoie în continuare de ajutor. El s-a născut cu o malformaţie gravă la inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei se află încă la Terapie Intensivă
Andrei se află încă la Terapie Intensivă

Cei care doresc îl pot ajuta în continuare pe Andrei Posa, băiețelul din Arad care a fost operat la inimă şi se află încă la Terapie Intensivă, la o clinică medicală din Szeged.

Andrei s-a născut cu o malformaţie gravă la inimă şi era obligatoriu să fie operat cât mai repede.

„Operaţia a avut loc la 17 iulie şi a decurs foarte bine. Medicii ne-au spus atunci că recuperarea băiatului va dura o lună de zile. Dar iată că au trecut deja două luni şi se pare că e nevoie să mai stea în spital cel puţin o lună. Recuperarea merge destul de greu, Andrei se află încă la Terapie Intensivă. Iar o zi de spitalizare la Terapie Intensivă costă 10.500 de forinţi (aproximativ 40 de euro/zi – n.r.). Nu ştim încă exact cât va mai trebui să plătim, vom afla când se va externa. Dar ni s-a spus să ne pregătim pentru a achita în jur de 1,5 milioane de forinţi, adică peste 5.000 de euro. De unde Dumnezeu să scot aceşti bani?” – se-ntreabă Gabriel Posa, tatăl micuţului. Astfel, cei care au posibilitatea pot ajuta familia respectivă, deoarece veiturile familiei sunt salariul de vatman al lui Gabriel Posa (1.300 de lei/lunar) şi alocaţiile celorlalţi doi copii.

Putei a veni în ajutorul familiei Posa se poate  depune o sumă de bani în contul RO68 BRDE 020SV 17774900200 (lei), COD SWIFT BRDE ROBU (euro), deschis pe numele lui Gabriel Posa.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite