PORTRET Andrei Găluţ este megastarul arădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Găluţ
Andrei Găluţ

Tânărul a moştenit pasiunea pentru muzică de la părinţii săi, încă de când era la şcoala primară. Andrei Găluţ este pasionat de muzică încă de mic. La început a învăţat să cânte cu chitara unui prieten, pe urmă şi-a cumpărat propriile instrumente.

Pasiunea pentru muzică i-a fost transmisă de către părinţi. „Mama mea obişnuia să cânte în timpul şcolii şi liceului pe la serbări, iar tatăl meu avea o trupă în liceu şi bătea la tobe”, a spus tânărul muzician. Andrei Găluţ este arădeanul care a ajuns în finala celei de-a doua ediţii Megastar, pe care a şi câştigat-o. El intenţionează să devină un rocker cu acte în regulă şi să îngroaşe rândurile muzicienilor profesionşti.

„În meseria asta trebuie să fii tare, atât fizic, cât şi psihic. Nu există cale de mijloc. Când toţi trag de tine din toate părţile, trebuie să ştii să-ţi păstrezi capul pe umeri, ca să-ţi aduci aminte ce ai de făcut. Trebuie să ai puterea şi convingerea că o să faci bine”, a spua tânărul. Pentru Andrei, muzica este doar un hobby, el câştigăndu-şi existenţa lucrând într-o firmă multinaţională din domeniul IT.

A înregistrat un album

Andrei doreşte să se facă şi mai cunoscut pe piaţa muzicală. „Am terminat de înregistrat un album în martie 2009. Albumul nu a fost încă lansat şi nu ştiu dacă va mai fi lansat vreodată. Genul pieselor e pop-rock, iar orice nu înseamnă dance sau muzică electronică nu prea ajunge în radio-ul de mainstream. Asta înseamnă că piesele de pe album nu sunt o afacere bună pentru casa de discuri”, a adăugat Andrei. Tânărul arădean spune că ori de câte ori are puţin timp liber se apucă de cântat.

„Iau chitara în braţe şi cânt la ea cam în fiecare zi, iar când mă simt inspirat mai compun câte o piesă”, a spus artistul. O perioadă, Andrei a cântat cu trupa Habar din Arad.

Întrebări şi răspunsuri
Ai  piesă sau un cântăreţ preferat?
Îmi plac multe piese. Îmi este greu să spun doar una care mă reprezintă în totalitate, iar despre cântăreţi, ascult în general trupe. În ultima perioadă ascult trupe ca Breaking Benjamin, The Fray, Paramore şi albumul nou de la Stone Sour. 

Câştigi bani din muzică?
Am tras o linie foarte clară între muzică şi job. Nu compun şi nu cânt muzică pentru bani, o fac din plăcere. Mă întreţin din banii de la job, pentru că se pare că doar aşa poţi avea libertate de exprimare ca artist în România.

Profil
Născut. 2 august 1984
Studii. Universitatea Politehnica din Timişoara, Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice
Familie. Necăsătorit

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite