Anca Boagiu va vizita în câteva ore şantierul autostrăzii Arad-Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, va fi la Arad timp de două zile, pentru a efectua mai multe obiective. De asemenea, ea va asista şi la prezentarea unor imagini cu lucrarile la autostrada Arad-Timişoara, filmate din avion.

În câteva ore ministrul se va întâlni cu constructorii autostrăzii Arad-Timişoara, în cartierul Alfa, unde se lucrează la podul care face parte din centura Aradului în regim de autostradă. Apoi, ministrul Transporturilor va vizita una dintre halele fabricii SC Astra Vagoane Calatori, unde va fi informată despre realizarea tramvaiului „Imperio”, primul tramvai care se fabrică la Arad.

Tot la aceasta societate, ministrului îi va fi prezentată şi locomotiva cu abur nr. 131001, construită în anul 1939, la Uzinele şi Domeniile Regale din Reşita. Această locomotivă a fost clasată în tezaurul naţional.

După vizita la Astra Vagoane Călători, Anca Boagiu va vizita expoziţia organizată în Statia CFR Arad, cu prilejul aniversării a 140 de ani de la primul parcurs pe calea ferată între Arad şi Timişoara.

Tot astăzi, ministrul Transporturilor va participa la o şedintă tehnică. Mâine, ministrul va verifica stadiul lucrarilor la DN 79, Arad-Oradea. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite