Ana-Maria Chirilă trăieşte cu muzica băieţilor de la Vama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana-Maria Chirilă
Ana-Maria Chirilă

În urmă cu patru ani, când a primit două albume Vama Veche, Ana şi-a dat seama că acest gen de muzică o caracterizează în totalitate.

PROFIL
Născută. 19.07.1984, Braşov
Studii. Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad
Familie. Necăsătorită

Poveste trupei Vama Veche a început în anul 2006. Tot atunci, Ana Chirilă a devenit fan înrăit al băieţilor, iar astăzi, tânăra trăieşte pe muzica lor. În urmă cu patru ani de zile, Ana a primit de la o prietenă de-a ei două albume ale formaţiei Vama Veche. La doar câteva minute după ce a ascultat versurile, s-a şi îndrăgostit de muzica lor. „Mi-au plăcut enorm de mult versurile lor. Pe atunci trupa a fost completă şi se numea Vama Veche. Am simţit că devin un fan în adevăratul sens al cuvântului”, a povestit Ana Chirilă.

S-a înscris pe toate forumurile formaţiei
Din acel moment, tânăra a început să se intereseze tot mai mult de băieţii trupei şi citea de pe internet toate noutăţile care apăreau despre ei. Ana s-a înscris în toate forumurile formaţiei, iar cât era ziua de lungă, nu făcea altceva decât să citească blogul solistului Tudor Chirilă. „Nu am ratat niciun concert al formaţiei. Camera mi-am amenajat-o în stil Vama Veche. Îmi place muzica lor, trăiesc cu ea şi mă liniştesc sufleteşte ori de câte ori o ascult”, a continuat Ana Chirilă.
Tânăra a fost prezentă la aproape toate concertele băieţilor. Dacă pentru unii această pasiune pare a fi una copilărească, pentru Ana, muzica celor de la Vama înseamnă totul. „Ultimul concert în care am avut onoarea să îmi văd formaţia preferată, Vama de această dată, deoarece s-a destrămat şi nu se mai numeşte Vama Veche, a fost anul acesta în vară, la Cerbul de Aur din Braşov. Tot atunci am avut ocazia să mă şi întâlnesc cu Tudor Chirilă, căruia i-am luat şi un autograf personal. Am şi discutat câteva minute cu el”, a punctat Ana.

A participat la 10 concerte
Tânăra spune că solistul ei preferat este un om extraordinar de simplu, cu bun simţ, care compune o muzică de înaltă calitate pentru tinerii din ziua de azi, care nu mai ştiu pe ce drum să o apuce. Tudor Chirilă, pe lângă faptul că este solist al trupei, este şi actor la Teatrul de Comedie şi, nu în ultimul rând, compozitor.
„Printre albumele mele preferate se numără «Vama Veche», «Nu am chef azi», «Fericire în rate», «Am să mă întorc bărbat» şi «Vama»”, a spus tânăra. De-a lungul anilor, Ana Chirilă a participat la nu mai puţin de 10 concerte semnate de trupa sa preferată în toată ţara, atât la mare, cât şi la munte. „Viaţa mea particulară este foarte mult infuenţată de muzica pe care o compune Tudor Chirilă datorită versurilor extrem de adevărate semnate de acesta. Fac parte dintr-un fan club pe Facebook şi citesc zilnic blogul solistului”, a încheiat Ana Chirilă.

Întrebări şi răspunsuri

La ce concursuri ai participat legate de trupa Vama?
Ultimul a fost un concurs de karaoke într-un mall din Alba Iulia, unde am cântat „Nu am chef azi” şi m-am calificat în marea finală, de unde am plecat cu un album şi un tricou Vama.

Ce ţi-ai dori în viitor legat de marea ta pasiune?
O să particip în continuare la toate concertele lor şi o să-mi achiziţionez tot mai multe fotografii, cărţi şi informaţii despre cei care m-au ajutat să iau cele mai bune decizii în viaţă.

Ce-i place
Ana Chirilă spune că îi plac foarte mult călătoriile, arta, muzica bună, cultura egipteană şi sportul. Tânăra a mai spus că adoră lumânările parfumate şi tot ceea ce înseamnă sau este legat de aromoterapie.

Ce nu-i place
„Nu îmi plac oamenii falşi sau perverşi, deşi e lumea plină de astfel de indivizi. Încerc pe cât posibil să mă feresc de ei”, a spus Ana Chirilă. Tânăra a ţinut să sublinieze faptul că nu îi plac minciuna şi scandalurile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite