Amintirile din copilărie ale lui Creangă, puse în scenă la marionete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minunata lume din „Amintiri din copilărie” a lui Ion Creangă evocată atât de sugestiv într-un spectacol realizat de Carmen Mărginean îi aşteaptă pe cei mici în această duminică de la orele 11 la Teatrul de Marionete Arad.

Amintiri din copilărie” valorifică nu doar pitoreştile povestiri ale celui mai talentat dintre povestitorii români, ci şi tehnicile clasice specifice spectacolului cu marionete.

Cea care a realizat acest spectacol, Carmen Mărginean, este una dintre cele mai experimentate şi mai îndrăgite actriţe pe care le are Teatrul de Marionete în prezent. Artista se mândreşte cu faptul că la începutul carierei sale a avut ocazia să lucreze cu cei care au contribuit la întemeierea instituţiei arădene.

Alături de Carmen Mărginean la realizarea spectacolului „Amintiri din copilărie” a mai contribuit Nelu Pitic, care semnează scenografia. Distribuţia spectacolului „Amintiri din copilărie” este formată din Carmen Mărginean, Adina Doba şi Lăcrimioara Slanko. Biletele de intrare pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului de Marionete Arad, iar preţul unui bilet este de 6 lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite