Arad: Agent de pază bătut de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi hoţi au tăbărât cu pumnii pe agentul de pază al unui magazin după ce au fost prinşi cu o pereche de pantofi furată.

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Arad a fost sesizat telefonic de Răzvan A., agent de pază la un magazin din Arad, că la ieşirea din magazin a doi clienţi, bărbat şi femeie, sistemul de securitate de la intrare s-a declanşat.

La solicitarea agentului pentru verificarea rucsacului pe care femeia îl purta în spate, bărbatul a devenit violent îmbrâncindu-l şi lovindu-l cu pumnul în faţă pe agent, fugind apoi printre blocurile din zonă.

În timp ce agentul de pază încerca prinderea celor două persoane, din spate a venit un al doilea bărbat care din fugă a luat rucsacul de pe umărul femeii şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

Ulterior, bărbatul care l-a lovit pe paznic şi femeia care purta rucsacul (în care a fost găsită o pereche de pantofi sustrasă din magazin) au fost identificaţi în persoana lui Marius N. de 27 ani din Almaş şi Lorena B.  de 21 ani din Arad.

Bărbatul care a agresat agentul de pază este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar faţă de B. Lorena Ana s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză şi pentru identificarea şi stabilirea implicări celui de-al doilea bărbat care a participat la săvârşirea acestei fapte.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite