Aflat în stare de ebrietate, un arădean a fost găsit căzut pe o stradă, într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul SMURD Arad, terapie intensivă a acordat primul ajutor specializat unui bărbat în vârstă de 44 de ani, care a fost găsit căzut pe strada Traian Moşoiu din municipiu, băut și cu multiple leziuni la nivelul corpului.

Potrivit medicilor, acesta se afla în stare avansată de ebrietate şi prezenta o plagă înjunghiată în hemitorace stâng. După stabilizarea victimei, aceasta a fost predată Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani nu a știut să le explice cadrelor medicale cum a ajuns căzut în stradă. Cel mai probabil, în momentul impactului acesta s-a lovit într-un gard.

Alte intervenții

Echipajul SMURD Arad a mai fost de asemenea solicitat să intervină pe strada Constantin Brâncuşi din municipiu pentru a acorda primul ajutor victimei unui accident rutier. P.L. în vârstă de 24 de ani, prezenta traumatism cranio-cerebral închis şi plagă frontoparietală.

Paramedicii i-au acordat primele îngrijiri la faţa locului, după care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad. În acest caz, poliția a demarat o anchetă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite