UPDATE: Află primul care sunt rezultatele finale la bacalaureatul de toamnă din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu care au susţinut în această săptămână bac-ul de toamnă vor afla în câteva ore dacă au obţinut notele de trecere ale examenului de maturitate. La sesiunea de toamnă a bacalaureatului s-au înscris 788 de candidaţi.

Elevii arădeni care au dat chix la prima sesiune a bac-ului, află în această după-masă dacă au obţinut o notă de trecere.

La sesiunea de toamnă a bacalaureatului s-au înscris 788 de candidaţi, 72 dintre aceştia susţinând examenele de evaluare a competeţelor de comunicare orală. Doar 59 s-au și prezentat la examene, marea lor majoritate obținând calificativul de utilizator mediu sau avansat. Doar nouă absolvenți au obținut calificativul maxim, de utilizator experimentat.

O premieră în acest an a fost faptul că  nu s-a susţinut proba scrisă la Limba şi literatura maternă, deoarece la Arad  nu există niciun candidat înscris pentru această materie.

Examinarea s-a desfăşurat în două centre, la Grupul Şcolar de Transporturi Auto „Henri Coandă” şi la Grupul Şcolar „Francisc Neuman”.

După aflarea rezulatelor, cei nemulţumiţi vor putea depune contestaţii până la ora 20.00.

Conform situaţiei candidaţilor la bac înaintea contestaţiilor, aproape 300 de elevi au fost respinşi la sesiunea din această toamnă, în vreme ce 69 de absolvenţi nu s-au prezentat la examene. Cei mai mulţi candidaţi respinşi au fost cei de la zi (224), în vreme ce la fără frecvenţă au picat doar patru.

Procentul de promovabilitate a fost de 59%.

VEZI CE NOTĂ AI OBŢINUT LA BACALAUREAT

Brăila: BAC 2010/Astăzi se afișează rezultatele examenelor din sesiunea de toamnă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite