Afacerile cu țigări netimbrate au mare succes pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilnic, polițiștii aplică zeci de amenzi persoanelor care comercializaează la colț de stradă țigări fără timbru. Pentru că sunt cu mult mai ieftine decât cele din alimentări, mulți arădeni preferă să cumpere câte un cartuș de la comercianții ambulanți.

Numai în ultimele 24 de ore, oamenii legii au amendat patru persoane depistate că au oferit spre vânzare mai multe pachete de țigări fără timbru. “Poliţiştii Secţiei nr. 1 de poliţie au efectuat ieri, mai multe  controale în vederea protejării populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care comercializează ţigări netimbrate”, a declarat Camelia Tuduce, reprezentanta Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

În acest context,  în Piaţa Fortuna din Arad au  fost depistate patru persoane care comercializau ţigări netimbrate, iar o alta care oferea spre vânzare o drujbă marca STHIL,  pentru care nu avea documente de proveniență.

Cele cinci patru persoane,  M. Ciprian Aurel  de 29 ani, C.  Petru  de 46 ani,  K. Rodiana Paula  de 27 ani, toţi din Arad, A. Eugenia  de 47 ani din  Maramureş, și  C. Vasile de 28 ani din judeţul Vâlcea au fost sancţionate contravenţional.

“Ţigaretele depistate asupra „comercianţilor“  dar şi drujuba au fost ridicate în vederea confiscării, valoarea totală a bunurilor confiscate fiind de  1284 lei”, a continuat Camelia Tuduce.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite