GALERIE FOTO Adrian Haiduc s-a cuminţit. El s-a reapucat de creat bijuteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul designer de bijuterii, Adrian Haiduc începe să se gţndească tot mai serios la munca lui. Astfel, el a revenit la lucruri mai serioase şi-a postat pe site-ul de socializare Facebook câteva creaţii.

Haiduc este un designer de bijuteri foarte talentat, însă în ultima perioadă acesta nu s-a remarcat prin munca lui, ci prin acţiunile pe care le face, deloc ortodoxe, am putea spune.

Se pare totuşi, că printre ieşirile în cluburi sau la grătar alături de domnişoare mai mult dezbărcate, decât îmbrăcate, designerul Adrian Haiduc şi-a găsit timp şi pentru creaţie. Astfel, pozele postate pe facebook arată faptul că acesta îşi menţine pasiunea pentru crearea bijuterilor.

Click aici pentru galerie foto!


Amintim că Adrian Haiduc a obţinut până acum, trei recorduri mondiale şi ne promite că îl va lua şi pe cel de-al patrulea.

În 2010 a înregistrat recordul de „aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii”, când câţiva membri ai lotului naţional de parasutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali.

Anul  trecut i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă. Tot atunci a câştigat şi cel de-al treilea record mondial din carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume. Aşa că să nu ne mire când vom vedea că Haiduc îşi va înmulţi recordurile.

image
image
image

Referitor la pozele cu bijuterii de pe Facebook, Haiduc are şi numeroase comentarii, printre ele şi următoarele: „revii cu picioarele pe pământ...mai apar şi poze cu creaţii de-ale tale...nu doar cu piţipoance, presupuse amante, etc...:)”, „Oricum, cea mai faină şi pretioasă bijuterie este Iza!!!!” (n.r. Iza –şoţia lui Haiduc).



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite