Adrian Haiduc a mai îmbătrânit cu un an. Acest lucru nu îl oprește să se uite insistent în decolteul fetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hiaduc nu poate sta nici o clipă potolit
Hiaduc nu poate sta nici o clipă potolit

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc nu se potolește niciodată, chiar dacă înaintează în vârstă. La 31 de ani pe care i-a împlinit, astăzi, nu se lasă de petreceri deocheate și de uitat în decolteul doamnelor și domnișoarele. 

Nu odată acesta a fost surprins în ipostaze nu tocmai decente, alături de femei frumoase.

Chiar dacă este căsătorit acest lucru nu l-a impiedicat niciodată să se uite în stânga și-n dreapta. Astăzi, de ziua lui are un program destul de încărcat. Ba s-a întâlnit cu prietenii, ba cu familia a ieșit la pizza, ba cu fetele pe care le agață prin cluburi și tot așa. Până acum nimic nu l-a potolit, chiar dacă se vorbește pe la colțuri, că ar avea o amantă sau că prea exagerează cu „fetițele”.

De ziua sa, designerul ne-a surprins cu o mărturisirea la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat nimeni

„Îmi doresc foarte mult un copil”, a mărturisit Adrian Haiduc.

În ultima perioadă în preajma lui au fost Cristina Roma, proaspăta „regină a ciocolatei", Simona Traşcă, alias Pamela de România şi Cristiana Dima, protagonista unor pictoriale incendiare. Cu toate că este văzut de unii ca un fustangiu, Adrian Haiduc demonstrează că este un designer talentat. Recent el a obţinut cel de-al treilea record mondial din carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa și anume cel mai lung cercel din lume.

Adrian Haiduc mai are în portofoliu încă două recorduri mondiale. În anul 2010 a înregistrat recordul de „aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii”, când caţiva membri ai lotului naţional de parasutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali.

De asemenea, în acest an i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.

Surse din anturajul lui spun că designerul are în plan un nou proiect, care îl va ridica din nou pe culmiile succesului. Până atunci, însă, în mod sigur va mai fi văzut la petreceri și nu singur, ci în compania unor fete frumoase.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite