Adrian Haiduc a ieşit la plimbare în pijamale alături de patru fete frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorul de bijuterii Adrian Haiduc a uimit încă o dată. La sfârşitul săptămânii s-a gândit că i-ar prinde bine o plimbare, dar nu oricum, ci în pijamale. Aşa că nu a stat mult pe gânduri, a luat câteva fete frumoase cu el şi a ieşit pe străzile din Timişoara.  

Acum filmuleţele cu el sunt postate pe youtube. Adrian Haiduc împreună cu frumoasele domnişoare au mâncat hot-dog, s-au distrat, au făcut gimnastică, iar seara a culminat cu o ieșire într-o cafenea, bineînţeles că tot în pijamale.

Click aici pentru a vedea filmuletu

Pentru că nu îi pasă de gura lumii, acesta a făcut şi un show erotic alături de fete.

Click aici pentru a vedea filmuleţu 2

Adrian Haiduc împreună cu însoţitoarele sale au ales Symphony Caffe aflat în incinta Bastionului timişorean. Ajunşi în club, aceştia au comandat şampanie scumpă şi câteva cocktailuri. Apoi au trecut direct pe ringul de dans. De când s-a întors în ţară, Haiduc este văzut doar în compania fetelor frumoase şi de fiecare dată altele. 

Click aici pentru a vedea filmuletu 3

Nu este prima oară, când Haiduc este surprins în pijamale pe stradă.  Tânărul bijutier a  mai fost în luna ianuarie la cumpărături tot în ţinută de noapte. Pijamalele tânărului sunt însă dintre cele mai scumpe şi de aceea merge în ele la mall, la bibliotecă şi în cluburi.

Click aici pentru a vedea filmuletu 4

Tot timpul, mândru de vestimentația lui, bijuteriul nu s-a lăsat intimidat cu toate că oamenii întorceau capul după el și chiar îl fotografiau.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite