Acuzată de ultraj, acuză poliţia de abuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Vidrighin a fost internată la spital şi i s-au dat calmante
Maria Vidrighin a fost internată la spital şi i s-au dat calmante

Maria Vidrighin îl acuză pe şeful poliţiei din localitate că a înjurat-o, a îmbrâncit-o şi i-a rupt plângerea pe care voia să o depună împotriva unor scandalagii.

Incidentul a avut loc ieri dimineaţă, la sediul Poliţiei din localitatea Macea. Maria Vidrighin, în vârstă 53 de ani, din Macea îl acuză pe şeful Poliţiei că a agresat-o fizic, a înjurat-o şi i-a rupt plângerea pe care ar fi vrut să o depună împotriva unor tineri care i-ar fi distrus localul în 4 decembrie.

„Totul a pornit de la faptul că în data de 4 decembrie, mai mulţi tineri sub influenţa alcoolului au intrat în localul nostru din Macea şi au făcut scandal. Au aruncat cu un scaun după mine. Noroc că m-am ferit că altfel cine ştie în ce stare eram acum. M-am dus apoi la sediul poliţiei din Macea să depun o plângere împotriva scandalagiilor. Poliţiştii de aici mi-au spus să revin după alegeri”, a povestit victima, Maria Vidrighin.

Replici dure

Femeia a povestit că a revenit ieri la poliţie unde însă a trecut prin momente de groază alături de şeful postului din Macea, Mircea Suciu. Ea l-a întrebat pe poliţist care sunt procedurile pentru a depune plângere împotriva tinerilor care i-au distrus barul, iar replica agentului a fost una destul de dură. „A început să mă înjure şi mi-a rupt plângerea pe care am scris-o împotriva tinerilor. Mai mult, şeful postului m-a îmbrâncit şi m-a scos afară din secţie”, a povestit cu lacrimi în ochi femeia.

Soţul acesteia, Ioan Vidrighin a adus-o ieri la Spitalul Clinic Judeţean unde cadrele medicale i-au administrat mai multe calmante. Contactat telefonic agentul Mircea Suciu a spus: „Nu pot să vorbesc acum pentru că am un control de la Arad”.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru ultraj
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Maria Vidrighin s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj. „Colegii din Macea i-au întocmit dosar penal pentru ultraj. Aceasta a răsturnat ieri mobilierul din secţia de poliţie, a trântit uşa şi le-a vorbit urât poliţiştilor”, a declarat Camelia Tuduce.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite