Actriţa Carmen Mărginean împlineşte 36 de ani de carieră la Marionete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a treia oară consecutiv, duminică, 13 februarie, de la orele 11, la Teatrul de Marionete Arad se va juca spectacolul „Marionete la circ”, un spectacol cu marionete pe fire scurte. Fiind de fapt o demonstraţie de măiestrie artistică, această producţie este chiar un spectacol de circ autentic din care nu lipsesc clovnul, ursul cu mingea sau trapeziştii.

Demonstrând că mânuirea marionetelor cu fire nu este o îndeletnicire la îndemâna oricui, cele două actriţe, Carmen Mărginean şi Adina Doba, realizatoarele acestui spectacol, sunt două dintre cele mai vechi şi experimentate actriţe pe care le are Teatrul de Marionete Arad în prezent. Vă reamintim că tehnica marionetelor cu fire, o tehnică veche şi dificilă, mai este folosită în ţara noastră doar la Teatrul de Marionete Arad şi uneori la Teatrul Ţăndărică din Bucureşti.

Pe lângă faptul că a învăţat această meserie cu unul dintre cei care au pus bazele instituţiei arădene, respectiv cu Cristian Frangopol, Carmen Mărginean împlineşte în această perioadă 36 de ani de activitate petrecuţi în întregime la Teatrul de Marionete Arad.

La realizarea acestei minunate producţii a mai participat Dorel Parfeni, cel care semnează coloana sonoră şi aranjamentul de lumini. Biletele pentru spectacolul „Marionete la circ” pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului de Marionete Arad. Preţul unui bilet este de şase lei. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite