Actorul și regizorul Dan Puric își lansează astăzi la Arad noul volum. Accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Puric
Dan Puric

Dan Puric revine la Arad astăzi pentru a susţine o nouă conferinţă: „Despre Identitate şi demnitate”. Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Palatului Cultural. Cu această ocazie va fi lansat cel mai nou volum al său cu titlul „Fii demn!”.

Dan Puric s-a născut în 12 februarie 1959, este actor și regizor şi a jucat atât în teatru, cât și în film. Spectacolele sale – „Toujours l’amour”, „Made in Romania”, „Costumele”, „Don Quijote” – au fost reprezentate în mai multe țări. În film, a jucat rolul principal în coproducția româno-sârbă „Broken Youth”. Spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt și RTL Luxemburg. A mai jucat şi într-o serie de filme pentru televiziunea publică din Lausanne, Elveția.

Actorul și regizorul Dan Puric își va lansa la Arad noul volum intitulat „Fii demn!“. Accesul publicului la acest eveniment este liber în limita locurilor disponibile.

Dan Puric vine la Arad la invitaţia Centrului Cultural Judeţean Arad în cadrul proiectului Întâlniri cu personali­tăţi ale vieţii culturale româneşti, care a demarat de curând cu o ediţie a cărui invitat a fost artistul Sorin Dumitrescu. În cadrul acestui proiect vor mai fi invitate actriţa Maia Morgenstern, psihologul Aurora Liiceanu şi jurnalista Alice Năstase.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite