Actorul Bogdan Costea, noul director al Teatrului de Stat „Ioan Slavici” Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Costea este noul director al Teatrului arădean
Bogdan Costea este noul director al Teatrului arădean

Deşi deocamdată neoficial, membrii comisiei de concurs pentru stabilirea noului manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad au decis ca Bogdan Costea, singurul candidat rămas în cursă pentru şefia Teatrului de Stat „Ioan Slavici” Arad să şţi câştige postul.


Noul director al Teatrului Clasic a absolvit în 1991 Academia de Teatru de la Târgu Mureş, an în care şi-a început şi cariera de actor la Arad. În 1995 a început să colaboreze cu mai multe televiziuni iar în 2007 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. În cei 20 de ani petrecuţi pe scena teatrului arădean, Costea a jucat peste 50 de roluri.

La concursul pentru conducerea Teatrului Clasic s-au înscris iniţial doi candidaţi, Bogdan Costea şi Gelu Adrian Badea, un clujean care activează ca regizor artistic la Teatrul de Nord din Satu Mare. Pentru a putea trece în faza a doua a concursului, candidaţii trebuiau să obţină peste 7 pentru proiectul de management depus. Dacă arădeanul a primit peste 8, Badea a fost notat cu 6, fiind descalificat după prima probă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite