Acte false depistate la frontierele de vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii de frontieră i-au reținut pe cei doi bărbați
Polițiștii de frontieră i-au reținut pe cei doi bărbați

În ultimele 12 ore, polițiștii de forntieră arădeni au descoperit un cetățean care a vrut să treacă vama cu un act de identitate fals și un altul cu un permis de conducere fals.

Un turc care a vrut să iasă din țară pe la vama Nădlac a fost reținut de polițiștii de frontieră după ce a prezentat la control un document de identitate bulgăresc aparţinând altei persoane.

Hasan Z., în vârstă de 23 ani, a declarat că a obţinut actele de la o persoană necunoscută contra sumei de 500 euro în Turcia şi l-a folosit deoarece intenţiona să ajungă în Belgia şi nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.

La vama Vărșand, poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean indian care conducea un autoturism folosindu-se de un permis de conducere fals.

Dilpreet H., în vârstă de 23 de ani, s-a prezentat la ieşirea din ţară la volanul unui autoturism marca „Volkswagen Golf’’. La controlul de frontieră i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere corespunzător categoriei autoturismului, iar bărbatul a prezentat un permis de conducere indian fals.

”Faţă de cele constatate cetăţeanul din India a declarat că nu a deţinut niciodată un permis de conducere şi a obţinut documentul fals de la tatăl său în India” a declarat Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite