Accident mortal, aseară, între localitățile Chișineu Criș și Sintea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O depășerie neregulamentară a unui șofer imprudent a trimis o femeie direct în pământ. Tragedia a avut loc aseară, pe șoseaua care leagă localitatea Chișineu Criș de Sintea Mare, din județul Arad.

Alte şase persoane au ajuns la spital, în urma impactului extreme de violent. Șoferul unui autoturism marca BMW a intrat într-o depășire, fără să se asigure suficient, a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit frontal de o mașină care circula din sens opus, marca VW.

În urma impactului, pasagera de pe bancheta din spate a VW a decedat. În ciuda eforturilor depuse de medicii de la SMURD, victima nu a mai putut fi salvată.

„Din primele cercetări, se pare că şoferul unui autoturism BMW a intrat într-o depăşire şi s-a izbit frontal de un autoturism VW Golf care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului o femeie care se afla pe bancheta din dreapta a murit, iar alte şase persoane au fost transportate la spital” a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

La faţa locului au ajuns în scurt timp cinci ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare de care a fost nevoie pentru a putea fi scoase victimele din fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Aproape o oră a durat intervenția militarilor de la descarcerare. La rândul lor, medicii au acordat răniţilor primul ajutor şi au încercat minute în şir să resusciteze femeia care fusese rănită foarte grav în urma impactului.

Răniții au fost transportați la Spitalul Clinic Județean pentru îngrijiri medicale. Șoseaua care leagă cele două localități a fost blocată aproape două ore, cât timp a durat acțiunea de salvare a victimelor.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite