Absolvenții pot să își găsească locuri de muncă. AJOFM organizează o bursă a locurilor de muncă special pentru ei.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad organizează, în cursul acestei luni, o bursă a locurilor de muncă destinată absolvenţilor. Evenimentul va avea loc în data de 23 septembrie, începând cu ora 9.00, la restaurantul Bucegi (fosta sală Bingo), situat pe strada Gării nr. 11.

„Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit încă un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a se încadra pe piaţa muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, ce va avea loc în data de 23 septembrie”, precizează purtătorul de cuvânt al AJOFM Arad.

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, precum şi oferta de formare profesională şi serviciile de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare, respectiv: informarea şi consilierea profesională; medierea muncii; formarea profesională; consultanţă şi asistenţă pentru începerea unei activităţi independente sau iniţierea unei afaceri; stimularea mobilităţii forţei de muncă şi reţeaua EURES.

Agentii economici care vor participa la bursă vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. De asemenea, angajatorii vor fi informaţi cu privire la facilităţile prevăzute de lege pentru cei care încadrează absolvenţi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite