Absolvenții Universității de Vest “Vasile Goldiș” s-au întâlnit la grădina botanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Absolvenţilor Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Alumni a organizat la Grădina Botanică şi Castelul Universitar Macea, în colaborare cu Centrul Cultural Judeţean şi Consiliul Judeţean Arad, sub egida Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad o întâlnire privind „Curricula academică şi traiectul profesional al absolvenţilor UVVG Arad”.

Proiectul a fost câştigat de Asociaţia Absolvenţilor Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Alumni, în urma concursului de proiecte organizat de Centrul Cultural Judeţean Arad din cadrul CJA.

Manifestarea a făcut parte din cadrul Zilelor Academice Arădene, cea de-a XX-a ediţie aniversară, care marchează 20 de ani de învăţământ academic al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Întrunirea s-a bucurat de prezenţa mai multor oaspeţi de seamă. Invitatul de onoare al lucrărilor a fost rectorul fondator, profesor universitar Aurel Ardelean.

“Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” este universitatea europeană de avangardă pentru învăţământul superior românesc şi ocupă locuri fruntaşe în clasamente academice din ţară şi străinătate”, a subliniat acesta.

Asociaţia studenților UVVG îşi propune pentru perioada următoare stabilirea şi promovarea de relaţii de colaborare între profesori şi absolvenţii săi din toate domeniile de pretutindeni, sprijinirea dezvoltării bazei materiale de învăţământ şi cercetare din universitate, dezvoltarea colaborării internaţionale cu organizaţiile similare; menţinerea şi dezvoltarea tradiţiilor specifice universităţii precum și cultivarea spiritului de apartenenţă la comunitatea academică.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite