“A plouat” cu acuzații la morga spitalului!Mama și bunica Monicăi au așteptat nepăsătoare să ridice cadavrul!Vezi aici foto!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama Monicăi a fost mai preocupată să fumeze,decât să își vadă fetița
Mama Monicăi a fost mai preocupată să fumeze,decât să își vadă fetița

În timp ce medicii legiști efectuat necropsia fetiței care s-a stins pe patul de spital de dorul mamei sale, cea care i-a dat viață, Cristina Negrea și Rozalia Cismaș, bunica micuței, se plimbau plângându-și de milă prin curtea spitalului. În timp ce bunica s-a dat de ceasul morții atunci când sicriul micuței a fost scos din morgă, mama nu a vărsat nici o lacrimă.

“Este o nenorocită! A înjurat-o și amenințat-o pe fetiță”

“Nenorocita. Pleca noaptea din spital să se prostitueze. Nu de puține ori i-am oferit mâncarea mea, când eram de gardă. O sunam altădată și îi spuneam să vină că fetița moare de dorul ei, iar ea ne mințea, ba că are problem ginecologice, ba că are procese… Cât eram noi medicii prin preajma, stătea cu ea și juca rolul de mamă bună, iar când plecam, povestea asistentele, că o făcea pe Monica tâmpită și idioată. A stat numai vreo trei luni cu fetița iar după aceea nu am mai știut nimic de ea. După ce a părăsit-o definitiv, Monica mima încontinuu: mama, mama, mama. Noi medicii am făcut tot ce am putut pentru fetiță. Dacă nu eram noi, nici atât nu trăia. Eu personal, lăsam de fiecare dată câte 10 lei ca să se adune să îi cumpărăm scutece, banana și alte produse de igienă care îi erau necesare. Șefa de Secție, doctorița Tașcă, pe banii și relațiile ei, a adus masseur, pentru că fetița avea nevoie. Cât despre această femeie…Nu am cuvinte.Nu e mamă. În cazul acesta, oricum fetița a murit, autoritățile trebuie sesizate să ia măsuri iar Protecția Copilului măcar acum să intervină”, a declarat Anca Levițchi, medic primar ATI, una dintre doctorițele care s-a ocupat personal pentru ca fetița să fie îngrijită cum trebuie.  



Bunica s-a scuzat că a lăsat-o pe Monica să moară

Deși în urmă cu un an, bătrâna semnase negru pe alb că nu își dorește să o aibă în grijă pe Monica, femeia și-a schimbat versiunea la morgă.
“Monica, hai acasă! Hai că te duc eu la școală și am grijă de tine...Doar ridicăte și fă-te sănătoasă”, a strigat Rozalia Cismaș la ușa spitalului.
Bunica micuței Monica, care “a uitat” că de aproape un an fetița zace pe patul spitalului, s-a arătat extrem de afectată, însă s-a scuzat că nu a făcut mai mult.
„Ce puteam eu face?! Eu sunt bolnavă și nu am avut cum să vin să o văd...”, a susținut aceasta.
În tot acest timp, mama nu a vărsat o lacrimă. A susținut însă că regretă faptul că a dat vina pe medici și a continuat să privească la cei din jurul ei, care se agitau pentru a face rost de toate cele trebuincioase pentru înmormântare.

Doctorița care a îngrijit-o pe Monica

Oameni cu suflet au întins o mână de ajutor

În timp ce Florina Margea, femeia de 25 de ani care i-a fost alături Monicăi în ultimele săptămâni de chin pe patul spitalului, s-a asigurat ca micuța să aibă rochiță, pantofiori și lenjerie, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad a donat un sicriu pentru Monica și trimis o mașină pentru a transporta trupul micuței la cimitirul din localitatea Fântânele, acolo unde aceasta copilărise alături de mamă și tatăl vitreg. Nici autoritățile din localitate nu au stat cu mâinile în sân și au luat măsuri pentru ca înmormântarea să se poată desfășura.
“Eu o să ajut și o să fiu aproape de Monica până o să fie înmormântată”, a declarat Florina Margea, femeia care a avut grijă de Monica până la ultima suflare.

Florina Margea și Lidia s-au ocupat de înmormântarea fetiței

Mama fără suflet a rămas pasivă

Întrebată dacă Cristina Negrea i-a mulțumit măcar Florinei că a avut grijă ca fiicei sale să nu îi lipsească nimic, aceasta a preferat să se abțină.
“Eu nu o judec. Există un Dumnezeu care să o facă. Mi-am oferit sprijinul pentru Monica și nicidecum pentru mamă sau bunică. Mai ales că până nu a murit fetița, nici nu am știut că mama este în țară. știam ceea ce știa toată lumea: că mama a părăsit-o”, a susținut Florina Margea.
Tot voluntara a fost cea care a dus-o pe mamă și bunică în localitatea Fântânele. Femeile nici măcar nu se gândiseră cum vor ajunge acolo, pentru a o priveghea pe micuța Monica.

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost ridicat de la morgă de CARP Arad Rozalia Cismaș s-a arătat afectată de tragedie, însă mama nu a vărsat o lacrimă
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite