Arad: A luat nota 10 la titularizare şi va preda vioara din toamna acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Graţiela Macarie este singurul profesor din Arad care a reuşit să obţină nota 10 la examenul de titularizare din acest an. Specializarea pentru care a optat să îşi dea examenul este muzica.

Recent ieşită de pe băncile Universităţii de Muzică din Timişoara, Graţiela a reuşit cu ambiţie şi efort să primească un post de profesor la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad.

„Examenul a fost destul de greu. Multă materie la care am învăţat luni întregi. Am reuşit să ocup un post exact unde mi-am dorit. Voi preda vioară elevilor de la Liceul de Artă. Sper că o să mă descurc cu toate că, recunosc, am mari emoţii”, a mărturisit Graţiela.

Cele 115 posturi scoase la bătaie la nivelul judeţului Arad au fost repartizate ieri. Cu toate că peste 200 de profesori au obţinut note peste 7, doar 115 au primit un post titular. Graţiela are 22 de ani şi se numără printre fericiţii candidaţi care din toamnă îşi vor începe cariera de dascăl.

„Copiii sunt destul de dificili mai ales generaţiile de astăzi. Am emoţii, dar sunt şi extrem de fericită că am reuşit să primesc postul. Am învăţat mult pentru acest examen. Cu toate că unii colegi spun că a fost uşor, eu ţin să-i contrazic”, a adăugat Graţiela Macarie.

Tânăra mai spune că a fost suprinsă când a auzit că ea a luat singurul 10 din judeţ, cu toate că s-a pregătit extrem de mult.

Concurenţă
Peste 700 de arădeni au vrut să devină profesori

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite