A ieșit să se plimbe cu bicicleta dar a ajuns de urgență la Spitalul Județean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plimbarea cu bicicleta l-a trimis în spital
Plimbarea cu bicicleta l-a trimis în spital

Este întâmplarea prin care a trecut un băiat de doar 13 ani din localitatea Craiva, județul Arad. Adolescentul și-a scos bicicleta din curte ca să se plimbe pe stradă, dar la scurt timp a ajuns la spital.

Echipajul SMURD Ineu s-a deplasat la o solicitare primită prin 112, din localitatea Craiva, pentru a acorda primul ajutor unui copil în vârstă de 13 ani, care a căzut cu bicicleta.

“Victima era conştientă şi prezenta escoriaţii ale antebraţului stâng, o plagă la urechea stângă cu dezlipire de pavilion, fiind suspectat de traumatism cranio-cerebral şi contuzie torace”, a precizat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Băiatul a fost stabilizat, s-a efectuat toaletarea plăgilor şi pansarea acestora, după care a fost transportat la Spitalul din Ineu. După investigaţiile preliminarii, s-a hotărât transportarea pacientului la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţan Arad, secţia Pediatrie. Starea adolescentului este acum în afara oricărui pericol.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite