Bărbatul care a vrut să violeze o fată de 17 ani, lăsată gaj la el pentru o datorie, a fost găsit, dar e cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra de 17 ani este internată la spital
Tânăra de 17 ani este internată la spital

Bărbatul în vârstă de 40 de ani care a snopit-o în bătaie pe adolescenta lăsată gaj în contul unei datorii a fost identificat de către polițiști. Deocamdată acesta este cercetat în stare de liberate, deşi a nenorocit-o pe minora aflată acum în spital.

În funcție de numărul de îngrijiri medicale pe care le va avea victima, polițiștii vor încadra fapta agresorului. Elevă în clasa a XI-a, adolescenta a plecat dintr-un local ca să îşi însoţească un amic, care a rugat-o să meargă cu el în vecinătate, să îşi rezolve o problemă.

Băiatul a dus-o în casa unui bărbat de 40 de ani. Gazda fetei a început să o pipăie, să o forţeze să întreţină relaţii sexuale, dar adolescenta a refuzat. Acesta a înnebunit de furie şi a snopit-o în bătaie. Fata a reuşit să fugă, într-un moment de neatenţie a agresorului şi a ajuns acasă, desfigurată.

Familia minorei e hotărâtă să facă dreptate în acest caz și vinovații să plătească. "E pur și simplu desfigurată. Nu știm în cât timp își mai reveni. Nu își poate deschide ochii. Vinovații trebuie să plătească pentru fapta lor. Nu se poate așa ceva. În loc să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă, vom sta prin spitale", a spus mama fetei bătute.

FOTO Lăsată gaj pentru o datorie, o tânără de 17 ani din Arad a fost snopită în bătaie

Fata de 17 ani care a fost lăsată gaj în contul unei datorii a trăit clipe de coșmar

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite