Au început controalele la firma unde era angajat șoferul ce a provocat carnagiul în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Munteanu
Ovidiu Munteanu

Firma fostului polițist de frontieră, la care era angajat șoferul ce a provocat accidentul din Ungaria, a intrat în vizorul anchetatorilor. După  mai bine de 48 de ore de la tragicul accident, reprezentanții Autorității Rutiere Române (ARR) au început controalele la firma Transalex.

Conform șefului agenției Teritoriale ARR Arad, Ioan Nădăban, în prezent la Arad a sosit o comisie de la București iar în această dimineață, a început și ancheta. Acest lucru se întâmplă, însă, cu o întârziere de două zile de la producerea cumplitului accident.

Şoferul care a provocat carnagiul era bolnav

Câteva dintre chipurile ucise de şoferul de TIR

“Momentan s-au început controalele. Se verifică absolut totul. Nu putem să oferim deocamdată mai multe detalii decât când vom finaliza cercetările”, a declarat Ioan Nădăban, reprezentant ARR Arad.

DAŢI CLICK PENTRU GALERIE FOTO

Accident cumplit pe autostrada Szeged-Mako

În tot acest timp, cei doi supraviețuitori ai tragicului accident se află în Ungaria, pe patul de spital. În timp ce șoferul vinovat, Ovidiu Munteanu, în vârstă de 31 de ani, a scăpat cu răni ușoare, singurul pasager al microbuzului care a scăpat cu viață, reușește să supraviețuiască cu ajutorul aparatelor. Medicii sunt rezervați că există șanse ca acesta să trăiască.

DAŢI CLICK PENTRU GALERIE FOTO

Accident cumplit pe autostrada Szeged-Mako

Autoritățile maghiare au luat deja măsuri împotriva șoferului arădean. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, urmând ca să se decidă dacă va fi sau nu arestat preventiv.

Citeşte şi:

Şoferul TIR-ului ucigaş a fost reţinut pentru 72 de ore, deşi este în stare gravă la spital

Carnagiu la graniţa cu România: Un TIR românesc a provocat un accident cu 14 morţi pe autostrada Szeged- Mako GALERIE FOTO

El este şoferul TIR-ului care a provocat accidentul cu 15 morţi din Ungaria  

Patronul TIR-ului care a provocat carnagiul din Ungaria-un fost politist de frontiera-urmarit de necazuri

Şoferii români de autocare, spaima autostrăzilor din Ungaria: "Goana după bani îi face inconştienţi"

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite