ARAD: Deși fulguie în mai multe zone, traficul se desfășoară în condiții normale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii dau sfaturi șoferilor încercând astfel să împiedice producerea accidentelor
Polițiștii dau sfaturi șoferilor încercând astfel să împiedice producerea accidentelor

Încă de aseară a început să fulguie în mai multe zone ale județului Arad, inclusiv în municipiu. Chiar și așa, în această dimineață se circulă fără probleme atât pe drumurile naționale, județene cât și cele comunale. Nicăieri zăpada nu a apucat a se așterne.

Și în această dimineață, a nins în aproape întreg județul. Drept urmare, autoritățile atrag atenția șoferilor de a reduce viteza, existând posibilitatea de a se forma un strat de polei.

Conducătorii auto sunt sfătuiți de polițiști să nu se avânte în trafic dacă nu au autoturismele echipate corespunzător pentru această perioadă a anului, să adopte o manieră calmă de conducere fără să bruscheze comenzile vehiculelor, să utilizeze preponderent frâna de motor şi să evite efectuarea depăşirilor care, în asemenea condiţii meteo-rutiere sunt foarte periculoase.

Se recomandă ca luminile de întâlnire sa fie aprinse şi ziua, pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea impusă prin lege, să se circule cu viteza redusă şi aceasta sa fie adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite