AJOFM organizează în luna martie o bursă a muncii dedicată exclusiv femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin această acţiune Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad urmăreşte creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă, în special în rândul femeilor cu sau fără studii superioare.

Pe lângă medierea directă în cadrul bursei între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatori, acţiunea urmăreşte informarea persoanelor interesate privind  măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare, respectiv: informarea şi consilierea profesională; medierea muncii; formarea profesională; consultanţa şi asistenţa pentru începerea unei activităţi independente sau iniţierea unei afaceri; stimularea mobilităţii forţei de muncă; rețeaua EURES.

“De asemenea vor fi prezentate facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează şomeri , absolvenţi şi alte categorii defavorizate pe piaţa muncii”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la AJOFM Arad.

Evenimentul va avea loc în Arad,   în data de 11 Martie 2011,  la restaurantul Bucegi (fosta sală Bingo),  strada Gării nr. 11,  între  orele 9.00 și 12.00.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite