ADMITERE 2011 Repartizarea computerizată a rezolvat situaţiile speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Penumltima etapă de admitere a rezolvat situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată. Din cele 72 de cereri de rezolvare a situaţiilor special, 62 de candidate au fost redistribuiţi, iar zece au fost respinşi.

La ultima etapă de admitere, care va avea loc între 1-7 septembrie, comisia judeţeană de va organiza o ultimă repartizare a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapele precedente, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară.

Cele mai mari medii de admitere s-au înregistrat în acest an la Grupul Şcolar din comuna Cermei, unde o elevă a intrat cu 9.96. De asemenea, la Colegiul Naţional “Moise Nicoară” din Arad s-a intrat cu media 9.95.

Elevele cu cele mai bune medii au optat pentru specializarea Ştiinţele Naturii. În acelaşi timp, aproape 100 de elevi au fost declaraţi admişi, deşi au avut medii de 4 şi 3.

Cele mai mici medii de admitere sunt 3,65 la Grupul Şcolar Forestier din Arad şi 3,75 la Grupul Şcolar Industrial “Aurel Vlaicu” din Arad. Pe de altă parte, 12 elevi au rămas nerepartizaţi, deşi unii aveau chiar şi medii de 8,10. Toţi elevii respinşi aveau media de peste 5, cea mai mică medie a unui elev respins fiind de 5,43.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite