16 persoane salvate dintr-un tren rămas înzăpezit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
16 persoane au fost salvate din trenul înzăpezit
16 persoane au fost salvate din trenul înzăpezit

16 persoane au fost salvate de pompierii teleormăneni dintr-un tren rămas înzăpezit în apropiere de Videle. Un tren personal care circula pe ruta Videle – Giurgiu, a rămas blocat în stația Rădulești din cauza nămeților, împreună cu cei 16 călători, 14 adulți şi 2 copii. Pe lângă pasageri în tren mai erau şi 2 mecanici.

Angajaţii CFR au încercat deblocarea tronsonul de cale ferată cu mijloacele de deszăpeziere ale companiei. După mai multe încercări nereuşite, aceştia au apelat la pompieri pentru deblocarea căii ferate. Aceştia au intervenit cu o autospecială Scania, 1 autocamion și 9 subofițeri, sprijiniți de 3 utilaje de deszăpezire de la Drumuri Județene, 2 buldoexcavatoare și 1 fandromă și 2 tractoare particulare.

În cele din urmă au reuşit ca cele 16 persoane să fie preluate din tren și transportate la spitalul din Videle pentru cazare, acestea fiind în acest moment în afara oricărui pericol. Din păcate, cei 2 mecanici de locomotivă nu au părăsit trenul şi au rămas în așteptarea deblocării căii ferate.

Abia în jurul orei 9.00, după o intervenţie în forţă a 20 de pompieri, înarmați cu lopeți, s-a reuşit deszăpezirea trenului personal.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite