O singură şcoală din Teleorman şi-a suspendat activitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala din Cernetu şi-a închis porţile. Potrivit inspectorului Şcolar General Teleorman, Constantin Amarie, s-a luat această decizie după ce unitatea de învăţământ a rămas fără energie electrică, existând riscul ca elevii să îngheţe de frig în bănci.

Gerul din ultimele zile a perturbat şi sistemul de învăţământ din Teleorman. În cursul dimineţii de miercuri, conducerea Inspectoratului Şcolar Teleorman, a luat decizia ca Şcoala din Cernetu să-şi suspende activitatea. Măsura vine la scurt timp după ce unitatea de învăţământ a rămas fără energie electrică, fiind practic imposibilă încălzirea claselor.

Potrivit inspectorului general, Constantin Amarie, în toate celelalte unităţi şcolare din judeţ activitatea s-a desfăşurat normal până acum, asta în ciuda temperaturilor care au coborât în ultimele 24 de ore până la minus 27 grade Celsius.
“Toate unităţile de învăţământ din Teleorman au asigurată căldura, chiar dacă acestea sunt dotate cu centrale termice proprii, racordate la sistemul centralizat de încălzire sau folosesc sobe cu lemne şi cărbuni”, ne-a declarat Constantin Amarie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite