Participare redusă în a şaptea zi de proteste la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul manifestanţilor care au protestat sâmbătă seara pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria a fost cel mai mic de la începutul protestelor.  Aproximativ 60 de persoane s-au mobilizat şi au ieşit din nou în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile.

Dacă în urmă cu doar două zile zona de întâlnire a protestatarilor era foarte aglomerată, peste 1000 de teleormăneni scandând lozinci împotriva actualului Guvern, iată că astăzi, poate şi din cauza zăpezii din cursul zilei şi a frigului, doar 60 de persoane au mai venit în centrul municipiului pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de actuala conducere a României.
Cea de-a şaptea zi de proteste la Alexandria a fost una ştearsă şi lipsită de incidente, având în vedere numărul mic de protestatari care au ieşit în stradă. Manifestanţii au început să se adune încă din jurul orei 16:00, majoritatea venind cu pancarte, goarne, fluiere şi trompete. Ca şi la protestele din zilele trecute aceştia au cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc.
Deşi sunt dezamăgiţi de lipsa de interes pe care o arată alexăndrenii faţă de aceste manifestări, protestatarii spun că vor reveni şi zilele viitoare până când scandările lor se vor materializa.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite