Poliţiştii teleormăneni au ieşit la "agăţat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură zi poliţiştii rutieri teleormăneni au acordat amenzi de peste 10.000 lei. În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii rutieri au constatat 56 abateri de la normele de circulaţie pe drumurile publice, sancţionate cu amenzi.

Dintre acestea, cele mai multe au fost pentru depăşirea vitezei maxime legal admise, 28, dar şi pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 8.
Totodată au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare şi 2 permise de conducere.
Fără permis de conducere, dar şi cu doar penal s-a ales şi un bărbat de 47 de ani din comunca Dobroteşti. Acesta s-a angajat în depăşirea a doi copii care se deplasau cu o sanie pe partea carosabilă, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în momentul depăşirii şi i-a accidentat cei doi minori. În urma accidentului ambii copii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto ar fi scăpat bazma curată dacă nu s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pentru a nu avea de-a face cu oamenii legii, aceştia le recomandă conducătorilor auto să circule cu o viteză de 30 km/h în localităţi şi 50 km/h în afara acestora, în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau gheaţă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite