Un incendiu puternic le-a mistuit casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O căsă şi mai multe anexe gospodăreşti au ars în întregime în urma a două incendii petrecute aseară pe raza judeţului Teleorman. Pompierii au intervenit cu dificultate în ambele cazuri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

O familie din Valea Cireşului, comuna Botoroaga a rămas fără agoniseala de o viaţă după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii au ajuns cu greu la fata locului din cauza viscolului şi a carosabilului acoperit cu suluri de zăpadă de circa 30 - 40 centrimetri. La fața locului au acționat două echipaje de pompieri militari, formate din 12 subofițeri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, însă cu toate eforturile depuse nu s-a mai putut evita distrugerea casei de locuit, confecționată din paiantă cu tâmplăria din lemn. Valoarea pagubelor materiale a fost apreciată la suma de 35 000 de lei. Din fericire s-a reuşit salvarea caselor de locuit învecinate, focul amenințând să le cuprindă din cauza vântului puternic.

Tot aseară, pompierii au intervenit în stingerea unui incendiu care cuprinsese anexele din două gospodării, din Roşiorii de Vede. Militarii au intervenit cu patru echipaje de teamă ca flăcările să nu se extindă la locuințele din apropiere.
Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ trei ore, fiind salvate bunuri materiale de peste 250000 de lei. Din cercetările efctuate în vederea stabilirii cauzei de incendiu, se pare că vinovat de acest eveniment se face un scurtcircuit electric produs la o instalație de iluminat improvizată.
În nici unul dintre cele două cazuri nu au fost înregistrate victime.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite