O butelie a făcut ravagii: un mort, un rănit şi o casă distrusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii nu au prea mai avut ce să salveze. Foto: Adevărul
Pompierii nu au prea mai avut ce să salveze. Foto: Adevărul

Un bărbat în vârstă de 84 ani a ars de viu în casă, iar soţia sa a suferit arsuri pe faţă, mâini şi picioare după ce butelia de la aragaz a explodat. Tragedia a avut loc în comuna Tărărăştii de Jos.

Deflagraţie puternică într-o casă din comuna teleormăneană, Tătărăştii de Jos. O persoană a murit şi alta a fost rănită, după ce butelia de la aragaz a explodat. Pompierii roșioreni au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei personae din comuna Tătărăștii de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, formate din 11 subofițeri și un ofițer, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la întreaga locuință din cauza faptului că butelia din bucătărie explodase.

Proprietarul imobilului, un bărbat de 84 de ani a fost găsit decedat, iar soția acestuia, de 80 de ani, avea arsuri pe față, mâini și picioare. Persoana rănită a fost preluată de către membrii serviciului de ambulanță pentru a fi transportată de urgență la spital.

Incendiul a fost stins după aproape două ore. Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de circa 42 mp, tâmplăria din 3 camere și un hol, elemente de mobilier, lenjerie, aparate electrocasnice și mai multe bunuri de uz gospodăresc.

Din cercetările efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, reiese că focul a izbucnit de la butelia de aragaz, aceasta fiind montată necorespunzător.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite