Gheaţa a luat locul zăpezii pe trotuarele Alexandriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii au scăpat de ninsoare, dar n-au scăpat de zăpadă. Aşa cum era de aşteptat şi se întâmplă în fiecare an, nămeţii de pe carosabil s-au mutat pe trotuare. În aceste condiţii este o adevărată aventură pentru cei care trebuie să iasă din casă. Şi numărul alexăndrenilor care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au alunecat pe gheaţă, a crescut.

La aproape o săptămână de la ninsoarea care a acoperit judeţul Teleorman, pietonii n-au scăpat încă de gheţuşul de pe jos. Dacă pentru şoferi, problema a fost rezolvată, pietonii au în continuare de suferit, fiind nevoiţi să facă echilibristică pe trotuar. Zeci de teleormăneni au ajuns în ultimele zile la spital cu fracturi sau luxaţii, după ce au căzut pe gheaţă.

Gheaţa de pe trotuare, scări, aleile blocurilor, dar în special de pe centrul Alexandriei, le-a dat de muncă medicilor de la Spitalul de Urgenţă din Alexandria. Aceştia spun că cele mai afectate din cauza gheţii sunt persoanele în vârstă. Medicii îi avertizează pe aceştia să evite pe cât posibil să iasă din casă în această perioadă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite