Maşinile de cusut (în)ţeapă de zeci de mii de euro şi în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Escrocheria cu maşini de cusut a apărut şi în Teleorman. După ce mai multe persoane din ţară au fost înşelate, escrocii îşi încearcă norocul şi în judeţul nostru. Un banal anunţ care a împânzit stâlpii şi scările de bloc din Alexandria este doar începutul spre cea mai mare escrocheriie a anului.

Escrocheria cu maşini de cusut a apărut şi în Teleorman. Cazurile de escrocherie prin metoda ”mașina de cusut” au “prins” foarte bine prin ţară, iar escorocii vor să o aplice şi în judeţul nostru. Metoda este cât se poate de simplă, dar eficientă.

Clientul citeşte anunţul lipit pe stâlp, el având în proprietate o maşină de cusut pe care bineînţeles este tentat să o valorifice la suma avansată de aşa-zisul colecţionar şi telefonează la numărul din anunţ.

Persoana de contact îi spune că vrea într-adevăr să cumpere maşina, dar că ar mai vrea una pereche, aceeaşi marcă şi cu serie asemănătoare. Amabil şi binevoitor “colecţionarul” îi vinde clientului un “pont” de unde poate achiziţiona maşina pereche.

Aşa arată anunţul escrocilor

image

Cei care nu se prind de şmecherie şi au câţiva bănuţi prin casă merg mai departe şi cumpără maşina de cusut “pereche” contra unei sume consistente. Din păcate pentru el, în momentul în care apelează numărul de telefon din anunţ pentru a vinde cele două maşini de cusut, nu mai răspunde nimeni.

Stâlpii din Alexandria au fost împânziţi

image

Polițiștii teleormăneni ne atrag atenția să fim extrem de atenţi atunci când achiziţionăm sau cumpărăm obiecte de valoare.

Până în prezent nici un teleormănean nu a căzut în plasa escrocilor cu maşini de cusut. “În judeţul Teleorman nu a fost înregistrată, până în acest moment, nici o sesizare care să aibă legătură cu anunţul de cumpărare a maşinilor de cusut”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Iilcea.
Mare atenţie, aşadar teleormăneni, cu cine intraţi în astfel de combinaţii, care se dovedesc de cele mai multe ori extrem de păguboase.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite