PDL-iştii au părăsit Consiliul Local Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali alexăndreni ai Partidului Democrat Liberal şi-au dat demisia. Decizia a fost luată la finalul ultimei şedinţe a Consiliului Local Alexandria de către patru dintre democrat liberali, iar astăzi şi cel de-al cincilea a făcut acelaşi gest.

Decizie şoc în Consiliul Local Alexandria. Cu mai puţin de jumătate de an înaintea alegerilor locale, cei cinci consilieri PDL şi-au dat demisia. Demisionarii sunt Eugen Jieanu, Ştefan Năstase, Florea Negreanu, Marian Rânescu şi Florenţiu Tănase. Prin acest gest, democrat liberalii vor să atragă atenţia asupra faptul că în Alexandria, USL (PSD+PNL+PC) este majoritar.

“Am hotărât că cel mai bine ar fi să ne retragem din Consiliul Local Alexandria pentru a arăta într-adevăr cine conduce primăria. Prin acest gest dorim să punem, pe ultima sută de metri, o presiune mai mare pe autorităţile locale pentru a nu mai da vina pe opoziţie pentru proiectele nerealizate sau pentru cele pe care nu le-au făcut bine”, a declarat preşedintele PDL Alexandria, deputatul Adrian Bădulescu.
Potrivit deputatului, locurile rămase vacante nu vor mai fi ocupate de alţi democrat liberali pentru că oricum “părerile lor nu sunt luate în considerare, iar domnul primar face ce vrea în Consiliul Local, aşa cum a făcut şi până acum”.

Aceeaşi ideea a fost susţinută şi de către vicepreşedintele PDL Alexandria, Florin Titirişcă. În opinia lui, la Alexandria, PSD+PNL+PC au două treimi din voturi şi pot aproba orice proiect. “Vreau să ştie toată lumea că la putere în Alexandria se află PSD plus PNL şi PC. De multe ori suntem întrebaţi de ce este frig în apartamente. Oamenii trebuie să se adreseze domnului primar. Domnul primar, PSD plus PNL şi PC sunt răspunzători pentru asta, nu PDL”, a adăugat Titirişcă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite