Profesorul bătăuş a fost declarat nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul bătut este încă şocat de cele întâmplate
Elevul bătut este încă şocat de cele întâmplate

Comisia de disciplină a şcolii din Trivale Moşteni care a anchetat cazul în care profesorul de matematică a fost acuzat de către un elev că l-a bătut şi l-a lăsat pe câmp la minus 20 de grade Celsius, a dat câştig de cauză profesorului. Astfel că, profesorul Alexandru Mărăşescu a fost declarat nevinovat de respectiva comisie.

Cazul absolut şocant s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 2 săptămâni în comuna teleormăneană, Trivale Moşteni. Profesorul, Alexandru Mărăşescu, de la Şcoala cu clasele I-VIII din comuna Trivale Moşteni, a fost acuzat că a bătut şi umilit un elev din clasa a VIII-a, în timpul unei pauze. Totul s-a petrecut sub privirile înmărmurite ale celorlalţi copii ieşiţi în pauză, dar şi ale profesorului de serviciu, care a asistat nepăsător la „spectacol”. Motivul dezlănţuirii profesorului se pare că este o altercaţie pe care fiul său, elev în aceeaşi şcoală, dar în clasa a VII-a, a avut-o cu elevul bătut.

Şi pentru că nu i s-a părut suficientă corecţia pe care i-a aplicat-o la şcoală, după teminarea cursurilor, profesorul de matematică l-a luat din nou la bătaie pe copil. Mai mult decât atât, acesta a fost aruncat din microbuzul şcolar care urma să-l transporte către casă. În aceste condiţii, copilul a fost nevoit să meargă 3 kilometri pe jos, distanţa dintre Trivale Moşteni, unde funcţionează şcoala şi satul unde locuieşte, pe un ger de minus 20 de grade, în jurul orei 17:30.

Se pare că vorbele profesorului au contat mai mult decât faptele pentru Comisia de Disciplină a şcolii care a analizat acest caz. Aceştia au dat câştig de cauză profesorului. Cu acest verdict, Alexandru Mărăşescu poate desfăşura în continuare meseria de dascăl.

Citiţi şi:
Profesorul bătăuş din Bacău, ameninţat cu o armă albă de tatăl copilului pălmuit la ore UPDATE

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite