Hoţi fără frica lui Dumnezeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii nu mai au frică nici de Dumnezeu. Jaf la o biserică din satul Băcăleşti, din comuna Călmăţuiu. Trei cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani şin judeţul Olt, au încălcat a 8-a poruncă - “să nu furi” şi au furat chiar din Casa Domnului.

Aceştia au pătruns după lăsarea întunericului în Biserica din satului Băcăleşti din comuna Călmăţuiu de Sus, de unde au sustras trei icoane. Aflaţi în serviciul de patrulare pe timp de noapte, poliţiştii din Drăgăneşti de Vede au oprit pentru control o autoutilitară, în care se aflau trei persoane. În interiorul acesteia au fost găsite trei icoane bisericeşti. Pe timpul efectuării controlului autovehiculului, unul din ocupanţi a fugit, poliţiştii reuşind să-l prindă repede.

Suspecţii au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, pe numele lor a fost întocmit dosar penal, iar icoanele sustrase au fost restituite preotului paroh al bisericii păgubite.

Fugarul a fost reţinut în arest, pentru 24 de ore, iar ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite