Au astupat scurgerea de pe strada Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Dunării, artera principală care străbate Alexandria, a fost reasfaltată anul trecut la iniţiativa Primăriei Alexandria. Lucrătorii care au efectuat lucrarea au trecut cu vederea scurgerea de pe strada Dunării, din dreptul staţiei 1 Mai şi au turnat asfalt acoperind singura scurgere din zonă

La cea mai mică ploaie zona respectivă se transformă într-un mic lac de acumulare. Practic, prima bandă a unui sens de mers  este acoperită cu apă, de fiecare dată când plouă. Balta formată rămâne mult timp acolo, pentru că nu există nicio posibilitate de scurgere. Locatarii blocului 905 din zona respectivă sunt foarte nemulţumiţi de neglijenţa autorităţilor.      „ Aici bălteşte apa cu zilele, după fiecare ploaie. Când trecem pe aici trebuie să fim foarte atenţi, pentru că maşinile ne stropesc din cap până în picioare. Nu este posibil aşa ceva. Cei care au făcut lucrarea au astupat scurgerea şi de atunci avem această problemă” ne-a spus Viorel Ghinea, un locatar din zonă.
 

Şi şoferii sunt nemulţimiţi de balta de pe strada Dunării. „ Am văzut apă aici mereu, când plouă, dar nu mi-am dat seama de unde vine. Nu apreciezi cât e de mare şi dacă intri în plin îţi murdăreşti maşina până la plafon. Ca să nu mai zic că te înjură toată lumea că stropeşti, de parcă e vina ta” ne-a mai spus Marin Croitoru, un taximetrist.

Apa Serv nu are ce să facă


Cetăţenii nemulţumiţi au sesizat Apa Serv, operatorul regional de apă şi canal, dar instituţia le-a transmis că situaţia nu se poate remedia. Potrivit angajaţilor Apa Serv, s-ar fi putut interveni numai dacă respectiva scurgere ar fi fost înfundată. În situaţia în care ea a fost astupată de tot, societatea de canalizare nu are ce să facă. Locatarii se gândesc acum să se adreseze Primăriei Alexandria , în speranţa că edili vor găsi o soluţie pentru problema lor.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite