Ziua Armatei nu a trecut neobservată la Alexandria Un şofer a trecut cu Jeep-ul prin mulţime, iar unui jandarm i s-a făcut rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Armatei a fost sărbătorită cu incidente la Alexandria
Ziua Armatei a fost sărbătorită cu incidente la Alexandria

  În fiecare an, pe 25 octombrie se serbează Ziua Armatei Române, iar la Alexandria, reprezentanţii instituţiilor publice organizează ceremonial la Monumentul Eroilor din al doilea Război Mondial din Alexandria.

  În general, evenimentul trece neobservat de alexăndreni, care nu vin în număr mare la manifestare şi anul acesta întâmplându-se la fel. În schimb, evenimetul de acum a fost marcat de două incidente. Pentru manifestare, strada Dunării din Alexandria, tronsonul cuprins între Av. Colfescu şi Ion Creangă este închisă. Numai că la un moment dat, în timpul discursurilor reprezentanţilor autorităţilor publice locale, un şofer teribilist, care conducea un Jeep a trecut prin mulţime fără să-i pese că ar putea răni pe cineva. Cei prezenţi la ceremonial au rămas uimiţi de cele întâmplate, ca şi agenţii de poliţie locală pe lângă care bolidul a trecut cu viteză mare.

Şi ambulanţa a avut de lucru

Ca la orice altă manifestare, o ambulanţă a serviciului judeţean a fost şi ea prezentă şi chiar a fost nevoie de ajutorul medicilor. Spre finalul ceremonialului, unui jandarm, care se afla în formaţie i s-a făcut rău. Se pare că bărbatul era operat la coloană şi din cauza faptului că a stat prea mult în picioare s-a retras din formaţie şi a fost pe punctul de a leşina. Jandarmul a primit primul ajutor şi a fost transportat la spital.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite