Cinci tineri alexăndreni au spart o locuinţă pentru a face rost de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Vecina unor alexăndrenii, care erau plecaţi plecaţi din localitate a anunţat poliţia că locuinţa de lângă casa ei a fost spartă. Femeia le-a spus poliţiştilor că geamul de la uşa casei este spart. Poliţiştii alexăndreni au făcut toate investigaţiile necesare şi au informat proprietarii despre incident.

  Aceştia din urmă au făcut o evaluare a bunurilor furate, iar prejudiciul a fost estimat la peste 10.000 de lei. Le lipseau mai multe produse electrocasnice din casă, bijuterii din aur şi haine. Nu a fost greu ca oamenii legii să-şi dea seama cum au pătruns în locuinţă hoţii, deoarece geamul unei ferestere era spart.
Hoţii găsiţi în câteva zile
Cercetările amănunţite au condus la identificarea autorilor la doar câteva zile după comiterea faptei. Este vorba de patru minori şi unul trecut de vârsta majoratului, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, din Alexandria. Poliţiştii au reuşit prin strângerea de probe să obţină şi mandate de percheziţie pentru patru dintre ei şi au găsit la domiciliile acestora 80% dintre bunurile furate. Suspecţii sunt cercetaţi acum pentru furt calificat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite