Alexandria, oraşul cu cele mai multe investiţii bocate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Războiul dus de primarul Alexandriei, Victor Drăguşin şi prefectul judeţul Teleorman, Teodor Niţulescu lasă municipiul fără investiţii. Alexandria este singurul oraş din judeţ care are cele mai multe hotărâri atacate în instanţă.

  Edilul şef spune că în ultimii doi ani, Prefectura Teleorman a atacat peste 50 de decizii ale administraţiei publice locale şi că prefectul Niţulescu nu numai că nu ajută la dezvoltarea oraşului, dar chiar le pune beţe în roate. Printre hotărârile atacate se află şi investiţii în mai multe zone ale municipiu, precum reabilitarea locurile de joacă, dar şi acordarea locuinţelor convenabile şi sociale. În ceea ce priveşte spaţiile destinate celor mici, în parcuri, topoganele sunt ruginite şi leagănele sunt rupte. Părinţii sunt speriaţi de gândul că micuţii lor se pot răni pe fiarele vechi care ţin loc de topogane şi leagăne şi îi scriu zilnic, primarului pe blog zeci de mesaje, în speranţa că poate se găseşte o soluţie. Referitor la locuinţele convenabile şi cele sociale, prefectura nu a fost de acord cu criteriile de acordare a acestora, astfel că a mutat lupta pentru o casă a alexăndrenilor în instanţă.
Prefectul se apară şi spune că hotărârile nu sunt legale
Întrebat de ce nu lasă municipalitatea să ducă la bun sfârşit investiţiile propuse, Teodor Niţulescu a precizat că edilii nu respectă legile şi că în general acordă realizarea unei investiţii unor firme, fără a ţine licitaţie. Şeful de la Prefctură mai declară că Victor Drăguşin avea o variantă pentru a nu ajunge în instanţă şi anume să ţină cont de nemulţumirile prefecturii, să revoce hotărârile vechi şi să propună spre aprobare consilierilor locali altele. Doar că, zice prefectul, primarul nu doreşte să intre în legalitate. Edilul şef al Alexandriei a mai spus că îl va da în judecată pe prefect pentru abuz în serviciu.
Cifră
50

50 de hotărâri ale Consiliului Local  Alexandria a atacat prefectul. Alexandria este oraşul cu cele mai multe hotărâri atacate din judeţ.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite