Oferte de Revelion la aceleaşi preţuri ca anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii restaurantelor din Alexandria se gândesc ce oferte să facă de revelion
Reprezentanţii restaurantelor din Alexandria se gândesc ce oferte să facă de revelion

  Deşi mai sunt aproximativ două luni până se dă startul ofertelor pentru alegerea restaurantului pentru petrecerea Revelionului 2011-2012, reprezentanţii acestora se gândesc deja cum să-şi atragă clienţii. Preţurile pentru o noapte de distraţie au rămas la fel ca cele de anul trecut.

  Niciun restaurant din Alexandria nu a stabilit programul de Anul Nou, deşi recunosc că se gândesc serios la oferte tentante şi pentru toate buzunarele. Patronii de restaurante din oraş vor ca de Anul Nou, localurile lor să fie pline şi spun că se vor gândi să atragă atât tineri, cât şi persoane mai în vârstă, în sensul că vor avea surprize pentru toate categoriile de persoane. Cum nu au stabilit meniurile, nu pot spune care sunt preţurile exacte, însă marea majoritate a acestora nu vor creşte cu foarte mult tarifele faţă de anul trecut. Pentru o noapte cu totul inclus, masă, băutură şi distracţie garantată, alexăndrenii au scos din buzunar anul trecut între 160 şi 200 de lei, de persoană. Aceleaşi preţuri au fost practicate şi la Revelionul 2009-2010, pentru că oamenii nu mai au bani şi restaurantele trebuie şi ele să supravieţuiască ca să nu-şi pună lacătul pe uşă. Marea majoritate a restaurantelor vor avea în meniu mâncare tradiţională românească, pentru că susţin patronii acestora, oamenii preferă aceste feluri de hrană. Însă, la localurile mai mari, reprezentanţii acestora se gândesc serios să diverfice meniul şi să introducă şi mâncare din bucătăria internaţională, pentru cei care sutn mai pretenţioşi.

Surprize în Noaptea dintre ani

Fie el şi un restaurant mic de 60-70 de locuri sau unul de câteva sute, patronii acestora pregătesc surprize pentru alexăndrenii, care aleg să rămână în oraş pentru a petrece Revelionul. Unii vin cu program artistic oferit de formaţiile de muzicanţi din oraş, alţii aduc DJ renumiţi de la Bucureşti ori pregătesc focuri de artificii impresionante. Restaurantul „Riviera”, din Pădurea Peco, unul dintre cele mai cunoscute şi căutate localuri pentru evenimente deosebite în viaţa oamenilor va avea anul acesta cele mai mici preţuri de pe piaţă. „Este pre devreme să avem o ofertă pentru noapte de revelion, dar oamenii care vor să vină la noi trebuei să ştie că vom avea cele mai mici preţuri din Alexandria. Ceea ce pot să spun este că vom avea meniu care va fi compus atât din produse româneşti, cât şi din cele ale bucătăriei internaţionale, iar băutura va fi la discreţie, în funcţie de preferinţele clienţilor noştrii. Cine a mai venit la noi, ştie despre ce vorbesc. Cu siguranţă şi anul acesta, ca şi în ceilalţi ani, vom avea şi un meniu surpriză. Nu ne-am gândit încă ce vom oferi, dar anul trecut, spre exemplu am dat vânat. Cert este că meniul al noi va fi compus din cinci feluri de mâncare”, ne-a spus Gabriela Marcu, şefa de sală de la restaurantul „Riviera”. Reprezentanţii localului speră ca în noaptea dintre ani, cele aproximativ 400 de locuri de care dispune restaurnatul să fie ocupate, iar DJ-ul pe care îl au l afiecare eveniment şi formaţia de muzică populară să încânte audienţa.

DJ de la clubul bucureştean Bellagio, la Casa PapaCip

Nici Casa PapaCip, situată pe strada Cuza Viodă nu se lasă mai prejos şi deja  a contractat un DJ renumit care să asigure distracţia la petrecerea pe care o organizează. „Nu am stabilit încă programul şi nici meniul. Doar că, am mărit spaţiul restaurantului, acum are o capacitate de 200 de persoane. Ce vă pot spune este că meniul va fi tradiţional românesc, iar preţurile la fel ca anul trecut, nu vom majora tarifele. Chiar mă gândesc seriors ca pentru clienţii care fac de câţiva ani revelionul la mine să fac o reducere şi cred că aşa voi face. În ceea ce priveşte muzica, voi avea o formaţie de lăutari şi ca o noutate anul acesta voi aduce şi un DJ de la clubul Bellagio, i-am dat deja arvună””, ne-a spus şi Vili Bragadireanu, patronul de la PapaCip. Anul trecut, un laexăndrean care a făcut revelionul la Casa PapaCip a scos din buzunar 162 de lei.



Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite