Ce restaurante sunt libere pentru nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Tinerii alexăndreni care vor să facă nuntă anul viitor şi nu şi-au rezervat încă un loc la unul dintre restaurantele din oraş trebuie să ştie că prea multe variante nu au. Reprezentanţii celor mai căutate localuri pentru evenimente festive spun că au revervări chiar şi pentru anul 2013.

  La majoritatea restaurantelor din Alexandria, rezervările pentru nunţile, botezurile şi alte evenimente speciale pentru anul 2012 s-au făcut deja. Sunt puţine cele care mai au locuri libere şi în special aceastea sunt în zilele de duminică. Cuplurile care îşi doresc în mod deosebit ca petrecerea de după cununie să se organizeze la un restaurant de renume din municipiul reşedinţă de judeţ şi-au închiriat deja localurile. În schimb, cei care nu s-au grăbit să îşi facă rezervări nu mai au multe varinate la dispoziţie. La aceste localuri, în lunile de vârf, nu mai există decât foarte puţine zile de sâmbătă libere.

La Izabel, doar duminicile libere

Unul dintre cele mai căutate restaurante pentru nunţi, botezuri şi alte evenimente este „Izabel”, de la Poroschia. Contactată de reporterii ADS, patroana localului a spus că nu mai are zile de sâmbătă libere în niuna dintre lunile de primăvară-vară. „Nu mai avem disponibile sâmbete. Cei care nu şi-au rezervat până acum local pentru nuntă pot veni la noi să aleagă o duminică. Dar nici duminicile nu le avem pe toate libere. Cei care vor să rezerve o zi de duminică trebuie să întrunească o condiţie, şi anume să aibă la eveniment minim 100 de persoane. Mai avem libere cam trei duminici pe lună, cu excepţia lunii august, când nu avem nimic liber”, ne-a spus Bucuria Badea, managerul restaurantului din Poroschia. Reprezentanţii restaurantului susţin că tinerii care fac nuntă la ei au mai multe variante de meniu, la alegere. „La noi, meniul porneşte de la 120 de lei şi poate ajunge la 160 de lei, în funcţie de ce doreşte fiecare să pună la masă. Vorbim aici doar de hrană şi restaurant, nu şi de băuturi, aranjamente florale sau fructe”, a adăugat patroana.

La „Riviera” s-au făcut rezervări şi pentru 2013

La restaurnatul „Riviera” din Alexandria, mai poţi găsi zile de week-end libere, deşi şefa localului spune că are trei nunţi programate pentru 2013. Cu o capacitate de aproximativ 400 de persoane, localul pune la dispoziţia celor care închiriază, pe lângă mese tradiţionale sau la alegere din bucătăria internaţională, cameră matrimonială la motelul restaurantului şi limuzină care să ducă mirii la biserică şi apoi la local. „În mod excepţional, mai avem şi sâmbete şi duminici libere. De exemplu, toate week-endurile din mai sunt ocupate, iar în iunie mai avem disponibilă o sâmbătă. În luna august, avem rezervate două sâmbete, iar în septembrie doar una. Noi punem la dispoziţia nuntaşilor şi terasa, adică cei care vor să stea afară, pot face acest lucuru. De asemenea, avem un DJ al nostru, care pune muzică atunci când orchestra face pauze. Avem maşini cu baloane de săpun şi peste 500 de jocuri de lumini. Avem şi mese de biliard afară.Toate acestea le oferim gratis celor care aleg să organizeze un eveniment deosebit din viaţa lor la restaurantul nostru”, a spus Gabriela Marcu, şefa de sală de la Riviera. Meniul la acest restaurant poate ajunge şi la 250 de lei.
Nici la restaurantele mici din oraş nu mai sunt locuri libere.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite