Recenzorii alexăndreni şi-au cerut banii la Prefectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

În contextul în care recenzorii din întregul judeţ şi-au încasat deja indemnizaţiile, demersul celor alexăndreni de a-şi cere drepturile băneşti la Prefectură a fost unul cât se poate de firesc. Însă, pentru că nu aveau nici un aviz din partea Comisiei locale, doar 10 persoane au mers la Prefectură. 

Aceştia au încercat să poarte o discuţie cu oricare reprezentant al instituţiei care le-ar fi putut spune când le vor fi semnate statele de plată. Din păcate, nici prefectul Teodor Niţulescu şi nici şefa de Cancelarie a acestuia, Rodica Tatu nu le-au dat oamenilor un răspuns pe loc, rămânând ca banii să le fie îmnânaţi celor în cauză pe parcursul săptămânii acesteia. Cei 10 recenzori au stat în faţa prefecturii aproximativ o oră şi au încercat să discute despre problemele lor, însă, pentru moment, au fost lăsaţi să aştepte cu emoţii să îşi încaseze banii. 

Vor da în judecată Prefectura

Cu toate acestea, Primarul Victor Drăguşin a declarat în această privinţă că nu ar trebui ca recenzorii din Alexandria să aibă emoţii referitor la indemnizaţii, pentru că, în cazul în care prefectura nu le va plăti până la finalul acestui an, “cineva va fi obligat să plătească aceşti bani din propriul buzunar, pentru că oamenii vor acţiona prefectura în instanţă şi vor câştiga”. În cazul în care nu-şi vor încasa banii până în preajma sărbătorilor de iarnă, recenzorii au declarat că se gândesc serios să ceară aviz pentru un eventual protest şi să meargă în număr mare pentru a protesta în faţa Instituţiei Prefectului, pentru rea-voinţă. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite