Se caută peste 2400 de recenzori în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Potrivit conducerii Direcţiei Judeţene de Statistică Teleorman (DJS), recrutarea recenzorilor va începe de luna viitoare. Pentru tot judeţul vor fi selctate peste 2400 de persoane, care să bată la uşile oamenilor, să le numere clădirile şi să vadă câte persoane locuiesc la o adresă.

  „Am transmis hărţile cu locuinţe şi clădiri, iar în funcţie de numărul de sectoare, se va stabili şi numărul de recenzori. Însă, pe datele întocmite de noi vom avea peste 2400 de recenzori şi recenzori şefi”, ne-a spus Gelu Mortasipu, directorul DJS Teleorman.
Selectarea recenzorilor se va face de fiecare primărie în parte
Conducerea instituţiei spune că selectarea şi recrutarea personalului care să efectueze recensământul se face de către comisiile locale din cadrul primăriilor. „La nivelul fiecărui judeţ, se vor întruni comisii la primăriei, iar preşedinţii acestora vor fi edilii şefi ai localităţilor”, a mai spus Mortasipu. Recenzorii şefi vor începe lucrul mai devreme decât este programat recensământul. „Instruirea se va face în septembrie de noi, timp de cinci zile. În judeţ vom avea opt centre”, a adăugat directorul. Recensământul propriu-zis începe în data de 22 octombrie şi se încheie pe 31 octombrie.
La Alexandria vor fi 200 de recenzori
Pentru Alexandria, primăria va selecta 200 de recenzori. Aceştia, ca şi colegii lor din toată ţara vor fi plătiţi cu 50 de lei brut pe zi.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite