Deşi bugetele s-au deblocat parţial, războiul dintre Dragnea şi Niţulescu continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza problemelor iscate în Teleorman, de blocajul bugetar, preşedintele Consiliul Judeţean Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea a trimis două solicitări la Camera Deputaţilor şi la Senat pentru a-l cerceta pe prefectul Teodor Niţulescu.

„Am solicitat Comisiei Permanente de Cercetare a Abuzurilor verificarea acţiunilor acestui prefect şi comisia a luat act de solicitarea noastră, l-a convocat pe domnul prefect la Parlament şi acesta şi-a luat concediu fără plată şi a fugit. A fost chemat din nou acum şi şi-a luat concediu medical, ca să nu ajungă în faţa Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor. Şi am mai făcut o solicitare la Senat, ca să constituie o comisie de anchetă pentru faptele şi abuzurile prefectului, însă Senatul, având majoritate cu cei de la putere au respins această solicitare”, a declarat Liviu Dragnea.

Prefectul spune că nu poate fi anchetat de comisie

În replică, Niţulescu spune că Dragnea aberează şi că în calitatea pe care o are de prefect nu poate fi cercetat de această comisie. „Bate câmpii! Eu nu am nicio subordonare faţă de acele comisii. Eu am fost membru al unei comisii şi ştiu cum merg lucrurile. Dânsul poate cere un punct de vedere al acestor comisii, iar sesizarea poate fi îndreptată către organele competente privind soluţionarea ei. Dânsul în loc să se ocupe de soarta teleormănenilor şi să nu mai stea atât de mult pe la Bucureşti pe la partid, trimite sesizări pe la comisii, aşa cum a făcut de altfel, pe la toate instituţiile statului”, a replicat prefectul Niţulescu. Întrebat dacă este adevărat că a fost totuşi chemat la comisie şi de asta şi-a luat concediu medical, Teodor Niţulescu a spus că nu a fost chemat nicăieri şi că şi-a luat concediu medical pentru că are o problemă la un ochi. „Eu am fost şi astăzi în prefectură şi da, mi-am luat concediu medical pentru că am probleme la un ochi”, a mai spus prefectul.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite