Aproximativ 300 de alexăndreni protestează pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în primele seri ale protestelor spontane pornite la Alexandria au fost doar 20-30 de oameni, în această seară, aproximativ 300 de alexăndreni au ieşit în stradă să îşi spună nemulţumirile. Întâlnirea a avut loc pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, ca şi în serile trecute.

Printre oamenii care au ieşit în stradă se numărau funcţionari publici, bătrâni care se plângeau de tăierea pensiilor, tineri, studenţi şi alţi bugetari.

image

Alexăndrenii s-au strâns în centrul oraşului în jurul orei 16.00 şi au strigat într-o singură "voce": "Jos Băsescu". De asemenea, nu a existat persoană care să fie acolo şi să nu deţină o coală A4 pe care să scrie: "Jos Băsescu", "Jos Guvernul", "Solidari cu SMURD", "Alegeri Anticipate", "Să trăiţi bine în iad la mine", "Să plece mafioţii", "Ne vrem ţara înapoi". Cum era şi firesc, protestatarii au fost "păziţi" de jandarmi şi chiar de poliţişti. Totodată, doi pompieri au asistat şi ei de la distanţă la această manifestare. Mitingul de la Alexandria se derulează în condiţii normale, paşnic, fără incidente şi violenţe. Prin biroul de presă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Teleorman a confirmat că mitingul nu este autorizat şi că jandarmii sunt prezenţi la faţa locului pentru a-i proteja atât pe cei din stradă, cât şi pe ceilalţi cetăţeni.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite