Drumarii sunt pregătiţi să intervină în caz de ninsoare Alexandria mai are însă probleme cu achiziţionarea combustibilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Secţia de Drumuri Naţionale Alexandria este pregătită să intervină în cazul în care zăpada ar cădea în Teleorman. Conducerea instituţiei susţine că are în fiecare dintre cele opt baze constituite la nivelul judeţului câte un încărcător şi câte o autobasculantă plus opt utilaje la sediul din municipiu.

„Din necearul de materiale antiderapante, din 3707 tone de sare avem 2663 de tone, iar din necesarul de 4500 de tone de nisip avem deja 3226 de tone”, ne-a spus Alexandru Popa, directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Alexandria.

Dacă în judeţ, la o eventuală nisipoare, drumurile ar putea fi deszăpezite fără probleme, în municipiul reşedinţă de judeţ, situaţia este mai complicată. Administraţia Domeniului Public Alexandria, instituţia care se ocupă de deszăpeziri în oraş nu are bani de combustibil. Potrivit acestora, au utilaje şi materiale antiderapante, însă din cauza faptul că bugetul local al municipalităţi este blocat în instanţă de Prefectură, nu vor putea ieşi pe străzi cu utilajele pentru că nu au bani de motorină.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite